Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundom...


I lycksalighetens brus

I din mjukhet hvilar jag
stundom skänkes mig lyckan
ehuru flärdfullt tillbakadragen
understundom allstädes närvarande
därför alltid trygg, emedans din gestalt
ständigt ledsagar min person...ödmjukt, respektfullt
och med stor kärlek.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-23 21:32



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...fint...
ett härligt brus att vara i...
2010-11-23

  Lili Samuelsson VIP
ah, kärlek och grejer. högtidligt uttryck, som en sorts respekt. snyggt
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~