Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har det bättre hos änglarna

Undrar hur många gånger
jag tagit fram mobilen de
senaste dagarna för att
ringa eller skriva ett sms
till dig

Kanske finns det mobiler
där du är nu, kan inte ta
bort ditt nummer, måste
jag verkligen göra det,
kanske borde

Väntar på att du ska höra
av dig, men så kommer
jag på att du inte finns
bland oss längre, du är
borta nu

Och har det så mycket
bättre hos änglarna, nu
ska jag torka tårarna, le
upp mot himlen för det
vet jag att du vill




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-24 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande-mycket berörande,för mig! Tack för en fin text!
2010-11-26

  tess_
vilken smärta du förmedlar..
gör ont att läsa fint skrivet!
2010-11-24

    Ken Cassel
Hej Emme!
Jag har en nästan likadan historia
Jag ska se om jag kan redigera den och skicka in den

Kram på dig!

Ken
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP