Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka eller svaghet?

Jag hade kunnat bada i alla
tårar jag fällt genom åren

Men jag står rak i ryggen
och tröstar alla andra

Lyssnar när andra behöver
prata och gråta ut

Medan jag sparar mina ord
till alla mina dikter

Mina tårar är det sällan
någon som ser

Istället ler jag och är glad
tills jag är ensam

Men undrar om det är en
styrka eller svaghet




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-24 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varken eller är mitt svar!
Men det är starkt att läsa en text som i all sin enkelhet,är så stor!
2010-11-26

  tess_
en styrka! önskar jag hade en kraften <3
2010-11-24

    AA VIP
Styrka. Ännu en vacker dikt. //AA
2010-11-24

    Niklas H
styrka, definitivt. Och en mycket bra o välskriven dikt. Snyggt!
2010-11-24

    Max Poisé
Det är enorm styrka att se bortom sina egna sorger och ha kraften att möta andras. Dy ska ha Nobelpris i starka känslor!!!
2010-11-24

  Johan Bergstjärna VIP
Det låter väldigt ensamt...
2010-11-24

    Ken Cassel
Hallå, Emme!
Självklart så är det en styrka
Det som inte dödar dig gör dig bara starkare

Kramar!

Ken
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP