Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mera fåglar...piip piip


serotonin och storkar


det handlar om att finna ett gråtande barn
och våga stanna kvar
tills de kommer ut och bränner liken

separationer för människor närmare

det ligger i oförmågan att avsluta
att allt börjar om igen




Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-24 20:48



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
känns lite som fenix den här gången
men storken har ju också sin bag

jag tycker speciellt om hur det kommer en smocka i rad tre

piip piip piip
2010-11-24

  himlens hemlighet VIP
piip piip
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP