Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna skrevs i hop på några minuter... vem är kvinnan? Magdalena för det är så skönt att ha henne i mitt liv igen...


När mina ord når dig

När orden smeker dig
När mina ord når dig
Då möts vi, du och jag
Då kan du pulsera i takt med mitt hjärtas slag

Jag såg en man svamla
Jag såg honom ramla
Jag kände igen mig själv, det var jag
Utan att veta om det saknade jag en morgondag

Men när mina ord når dig
När du möter mig
När det osynliga blir en drift
När du läser uppstår magi i min skrift


Du vet att det är så

Jag var en kropp utan själ
Jag var min egen akilleshäl
Jag var en slav
Jag ragglade från grav till grav

Och du vet att det var så
Jag tror att vi var sådana båda två
Men nu är du min, nu är känslorna rena
Nu är du äntligen min igen Magdalena

För när mina ord smeker dig
När du är här hos mig
Då vi drömmer på riktigt i en verklighet kära du
Då finns bara du och jag, bara här och nu




Fri vers av PPQ
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-24 20:51



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
På de "några minuter" som du skrev det här, lyckades du fånga så oerhört många känlsor! Så varmt och berörande!
2011-01-01

  Nina Nightwish
Vackert.. Berörande
2010-12-30

  Sonja Sidorow Lapington
i känslan kommer tanken...och kärleken
2010-12-20

    vilgot hellros
det är ju bara för bra alltså! kanon! applåder!
2010-12-07

  Ninananonia VIP
Den här dikten är så innerlig och vacker! :)
2010-11-28

  Lili Samuelsson VIP
mm, smeksamt finrimmat om att liksom hitta sitt, om att sluta famla
2010-11-25

  drakbruden VIP
Underbar! Mycket känsla!
2010-11-25

    ej medlem längre
Fint.
2010-11-24

  Anna Nickolausson
dina ord är fyllda av värme och känsla
2010-11-24

  Ritva
Gillar spec sista versen. Bra skrivet på några få minuter!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ