Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är en provookation, en grund för ett samtal och reklam självklart men jag vill faktiskt även diskutera det skrivna ordets makt


Den nya sexleksaken

Det skrivna ordets makt ska man aldrig underskatta. De flesta som gillar böcker vet hur det pirrar i magen då man precis ska börja läsa en ny bok. Det skrivna ordet är magi. Det väcker känslor i oss, det ger oss inre bilder, väcker minnen och skapar drömmar helt och hållet av läsaren själv, något som ingen kan ta ifrån läsaren, upplevelsen.

Tänk att det skrivna ordet kan få oss att skratta. Vi kan plötsligt skratta rakt ut, vi kan börja gråta, vi kan bli så arga över något i den skrivna texten att det kan få oss att morra i dagar. Det kan ge oss nya sanningar, nya tankar. Kan du komma på något starkare? Något mer mäktigt? Någon har sagt något i stil med ”att pennan är mäktigare än svärdet.” det håller jag för troligt.

En erotisk skrift med mycket romantiska ska därför ses som underhållning, som en drömmaskin, en plattform att starta från och ständigt återkomma till. Denna elimintera lilla sexleksak stimulerar den starkaste erogena zon som vi människor har, nämligen hjärnan, men den berör även själen.

Den kan användas var som helst, den är lätt att ta med. upplägget är att man ska kunna återanvända den, läsa den om och om igen. Då man inte läser den ska man om man så önskar kunna plocka fram fragment av den, i form av minnen och känslor när än man önskar.

Detta är en perfekt gåva till dig själv, till dig och din partner eller till en god vän. Den här kan man ha vid romantiska tillfällen eller då man har en stund för sig själv och vill ha en guldkant på tillvaron. Sex för hjärnan och kramar till själen. Nu är julutgåvan här. Den självklara julklappen. Den nyaste sexleksaken ( och den äldsta)




Fri vers av PPQ
Läst 412 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-24 21:33



Bookmark and Share


  aol
gillar din bok
2010-11-27

  Suzy med punkterna
Din bok är fantastisk
2010-11-26

  PPQ
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=50076 här kan man köpa boken
om länken inte fungerar gå in på vulkan.se och sök efter ”PPQ” i sökrutan på vulkan.se

2010-11-25

  Lili Samuelsson VIP
känns som en bok jag vill ha:)
2010-11-25

  SagaArt VIP
Underbart! Vart köper jag boken?
2010-11-25

  Anna Nickolausson
du får orden att i helhet, ge sanning och perfektion
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ