Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mina drömmar

När orken tar slut och
saknaden blir för stor

Då tröttheten gör så
att jag inte kan sova

När stjärnorna lyser
klart och jag blundar

Då ser jag minnet så
tydligt framför mig

Går upp och tänder
några ljus och tänker

Mina drömmar finns
kvar efter alla år

Men utan dem, vem
skulle jag vara då?








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-25 10:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ja drömmarna kan vara en säkerhetsventil för längtan... fint.
2010-11-25

    Niklas H
intressant fråga... superbt skildrat!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP