Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legend av sin tid

Hon var en stjärnas ljus
med vickande höft vajande i vit klänning

En blondin i sin högsta klass

Hennes hår var halvlångt i sidbena
med busigt stora lockar

Dom mörka ögonbrynen var svagt markerade i förhållande till det starkt blonderande håret

I dom rådjursliknande mörkblå ögonen
andades en vilsekommen själ
men med en fällande blick

Munnen synes nästan alltid halvöppen
och dom vita tänderna sken i ett inbjudande leende
mellan hennes röda läppar




Fri vers av R Michael H
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-11-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H