Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret runt hörnet

Jag kände hur tårarna bröt fram var dag
Jag kände mig inget värt
Jag var inte lycklig.

Det var inget jag ville
Det var inget jag ville ha
Ja var sårad var dag.

Jag ville att elden skulle släckas
Jag ville se stjärnorna sluta glimma
Jag såg mig själv falla.

Det sägs att när något dör ut
kommer regnet på en vacker dag

Det sägs att innan stormen kommer
vilar det ett lung.




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson