Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro? Veta? Känna?

Jag kan nästan se det
Jag kan nästan känna det
Rösten finns kvar där
säger att…
Jag kommer inte lyckas.
Det kanske stämmer?
Jag tänker inte låta mig
knäckas.
Följ inte strömmen
FÖLJ DRÖMMEN!




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-10-29 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson