Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt med rim


Du är

Du är vaxet i mitt öra,
det är endast dig jag vill höra.

Du är finnen i mitt face,
det är till dig jag springer i ett race.

Du är svetten i min sko,
hos dig vill jag bo.

Du är korven i mitt bröd,
utan dig kan jag dö.

Trots min hjärna tom på celler,
är det endast du som gäller.




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson