Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom åter

till andra sidan

står min längtan nu när is

äter upp värmen


vatten som stelnar

tankar som krymper till hö

sommar kom åter!




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm...ja, kom!
Snygg haikuduo!
2010-11-26

  Anya VIP
Fin längtan!
2010-11-26

  Catharina Edin VIP
Å vilken vädjan - och den kommer tack och lov att infrias - redan om ett halvår! Så håll ut! - lyckade haiku, by the way.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP