Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Du är här, precis framför mig,
men du är ändå inte närvarande
Som en skugga av dig själv
Precis här, jag kan ta på dig,
men jag kan inte nå dig
Du är mil bort
Jag saknar dig
Svävar iväg. Vart är du?
Jag är fortfarande kär
i den jag trodde du var
Men du är inte här,
det har du nog aldrig varit




Fri vers av minnesbilder
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 01:54



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, jag har varit kär i den jag trodde att han var. Precis så är det. Men han var aldrig där trots att han var så nära så nära. Så sorgligt och bara tragiskt!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder