Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutet

Fotspår i snön. Han går nu
(Förlåt)
Ett barns blå ögon
Ett hjärta lika krossat
som pennorna i hans ask
(Vad har jag gjort?)
Tankar som trasslas
i ett sinne stort som evigheten,
fast i en liten pojkes kropp
(Varför lämnar du mig?)
Torka tårar på rosenröda kinder
(Inte gråta. Förlåt)
Skulden äter upp honom innifrån
(Pappa, förlåt)
Ett eko ljuder av ett brustet barn,
men ingen hör
För i snön, finns inga fotspår kvar




Fri vers av minnesbilder
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 01:55



Bookmark and Share


  Anna*
Å, så hjärtknipande!
Fint, sorgligt och precis så som barn är, tar på sig skulden och förstår inte ... Bra!
2010-11-26

  queenia
bra. koncist.
men så sorgligt, vemodigt och fruktansvärt!

känner av sorgen tårarna.. och ser de röda kinderna..
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder