Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite rubbad

jag är konstig, jag är lite rubbad
det är inte bara omgivningen som lider av det, dte gör jag med




Fri vers av PPQ
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-02 19:09



Bookmark and Share


  Filosofen 2
Hej mycket bra skaldat
2022-07-10

  Filosofen 2
Hej mycket bra skaldat
2022-07-10

    Teddy
..eller så är det omgivningen som är rubbad...så tänker jag....(hm..och då måste det ju vara rätt).....
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ