Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig, igen

Börjar vänja med vid tanken
att du aldrig mer hör av dig

Men vet att mitt hjärta aldrig
kommer att acceptera det

Lever i en kärlek som inte
känns som det borde göra

Där allt bara är vardag, där
jag inte blir sedd så som då

Ingen som viskar fina ord
eller smeker mitt blonda hår

Eller möter djupet i min blick
och bara ler sådär du vet

Så som du log mot mig en
gång för så länge sedan

Jag ser samma stjärnor på
himlen som då och förstår

Att de alltid kommer finnas
kvar, liksom min kärlek till dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-26 12:32



Bookmark and Share


  firefire
vemodigt och fint,speciellt raden..."men vet att mitt hjärta aldrig kommer att acceptera det"...är den rad som jag fastnar mest för i din text...för så är det ju...bra vännen;)
2010-11-29

  prinscess VIP
längtan efter äkta kärlek
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP