Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt där nere hör jag ett eko

Långt där nere hör jag
ett eko som förföljt mig

Nu förstår jag var ifrån
det kommer, min röst

Den låter inte som förut,
den är tom på något sätt

Ihålig liksom, förstår när
den började låta så

Det var när lyckan vände
och försvann från mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 20:27



Bookmark and Share


    Ken Cassel
När du är nere vid botten så tar du dig ett djupt andetag och tänker efter
Och när du har tänkt efter tillräckligt länge så börjar du spontant att simma uppåt igen eftersom du älskar livet ändå
och kan inte ge upp nu
Du är allt för ung för det
Har så mycket mer som du kanske i framtiden får uppleva

Kramar!

Ken
2010-11-26

    ej medlem längre
Lyckan kommer-lyckan går, men du består-av mer!-är min tanke efter din text!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP