Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi drar till köks..(sedan till havs)


Till toner och ord

För det är i dig orden samlas,
knådas, jäses och bakas ut,
till varma väldoftande artikulationer.
Och murarna.....ja dom faller ihop
till toner som klingat ut,
och stillheten tar vid.

Dom rykande bakverken
doftar ljuvligt, där dom sakta svalnar,
för att snarast mumsas på.
Vi frossar i ett verbalt sinnelag,
förenade i glosornas eget mecka.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 364 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-30 18:18



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så underbart! Det föder så vackra tankar och en härlig längtan ...
2011-02-02

  Junitvillingen
Bjuder du på kaffe till dessa smarriga bakverk?;-))
2010-12-03

    ej medlem längre
Kan bara ta ett bett av din ordbulle och säga: Mmmmm....
2010-12-02

  Blåbäret
vilken kanelbulletext :)
med kall mjölk till
2010-12-02

    Adonis
Jag kan känna doften av nybakat när jag läser den här. Bra skrivet!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~