Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har sökt i alla diken

Jag har letat i varje
hörn varje liten vrå

Lyft på alla stenar
och sökt i alla diken

Längs vägarna har
jag tittat längs ängarna

Inte ens nere vid
stranden fanns den

Jag kommer aldrig
ge upp mitt sökande

En dag kanske jag
hittar det jag söker

Och då ska du få
den av mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP