Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullbordad barndom


Hans

ofullbordade barndom
hade stannat i steget
så hade han aldrig lyckats
med inträdet i vuxenheten

med barnets oförmåga
att se den andra när
centrum av världsaltet
var hans egna önskningar

som genast måste uppfyllas

bara mamman var utbytt
när hon svek rasade hat









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-27 12:44



Bookmark and Share


  walborg
En klok och insiktsfull text och analys.
2010-11-27

  Lady Alassa
Mycket läsvärt om ett problem som drabbar män och kvinnor,
men på olika sätt; hur svårt det är att lämna den som höljt en i tre kvar tal.
kanske svårast för den som saknar sådan lägen het.

"...önskningar"

"som genast måste uppfyllas"
2010-11-27

  Catharina Edin VIP
Analys som jag tror på!
av vår alldeles egna rättspoet -
2010-11-27

  Anya VIP
Jättebäbbisar brukar jag kalla vissa omogna vuxenbarn....dessa jättar går omkring och är mogna som tvååringar. Exploderar och andas som små små varelser. Om jag nu förstår din text rätt. Mamman utbytt.....bra fångat!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP