Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina känslor och tankar just nu.


Så vad gör jag nu?

Jag ville bli bedövad
Jag ville ha en känsla

Jag blev bedövad
Och jag fick en känsla
Den var härlig och varm
Tog mig bort från allt mörker
Allt elände i mitt liv

Det öppnades ett ljus för mig
Jag mådde bra
Allt var härligt och jag slapp
Jag slapp bry mig om allt ni gjort
Dumma saker mot ett barn

Du tröstade mig när det var svårt
Du gjorde mig gladare när jag var glad
Jag skrattade, jätte mycket
Jag kände mig hel
Tänkte du o jag föralltid

Men allting förändrades så snabbt
Du gjorde mig helt besatt
Jag började jaga dig
Dygnet runt året runt
Bara för att känna mig hel

Du tog mina pengar
Du tog mina saker
Du tog min själ
Allt för att känna mig hel

Så hur gör jag nu
Det känns hopplöst
Men jag måste vända detta nu
Annars kan det vara försent

Jag ska inte jaga dig mer
Jag behöver dig inte mer
Jag hatar dig för att du lurat mig
Du fick mig att tro att jag var hel
Jag hatar dig
Marijuana
Aldrig mer du och jag




Fri vers av Lucky88
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 00:06



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skrivet.// AA
2010-12-12

  Citrusblomma
bra!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lucky88