Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckt något nytt

Kom precis på att jag mår bra
Jag mår bra av att skriva
Jag skrev om något jag aldrig berättat
Det gjorde att det kändes bra inombords
Jag tänker fortsätta skriva här




Fri vers av Lucky88
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 00:22



Bookmark and Share


    AA VIP
Det gör du rätt i. En bra förklaring. // AA
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lucky88