Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar och känslor just nu. Kritisera gärna mitt sätt att skriva för jag vill lära mig!


Se hur världen är

Fick en tanke idag.
På hur fan världen ser ut
Vi jagar makt och pengar
Vi jagar status och alla vill ha många vänner

Vi vill vara lyckliga
Och alla ska tycka om oss
Vi ska ha ett bra jobb
Och en bra utbildning
Allt för att passa in

När allt går åt helvete
Ja då gnäller vi
När allt går åt helvete
Ja då är livet piss
Då finns det ingen mening

Men när allt är förlorat
Först då lär man sig
Då lär man sig att uppskatta
Man uppskattar allt det lilla

Tänk på den som ingenting har
Ett litet barn kanske
Som inget har
Inte ens mat
Inte ens rent vatten
Som förmodligen dör av svält

Då saknar mina problem någon betydelse
För mig





Fri vers av Lucky88
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucky88