Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is

det börjar vakna

det som ur is är kommet

kylan väcker ont




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 01:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar verkligen slutraden - 'kylan väcker ont' - öppen för tolkningar, to say the least!
2010-11-27

  Anya VIP
Fin skildring....bra haiku.
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP