Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller mitt glas, igen

Blev så glad när du ringde
mitt hjärta gjorde en volt,
eller två

Nu delar jag ännu ett glas
rött med smärtan som jag
bär på

Att få höra din röst just i
kväll betyder så mycket
för mig

Fina ord om längtan, kärlek
saknad och flera härliga
skratt

Vinet rusar i kroppen, gör
mig nästan lika varm som
dina ord

Nu efter tredje glaset har
smärtan dämpats något
för stunden

Saknar dig lika mycket som
du saknar mig, fyller mitt
glas igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-27 10:56



Bookmark and Share


    Niklas H
oerhört skickligt tecknad ögonblicksbild av sorg, saknad och smärt. Och avslutningsraden är brilliant. Skitbra!
2010-11-27

  aol
en glimt av ljus mitt i smärtan
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP