Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ord.

Jag tänkte somna in
när tanken som
natten slog mig
att ordet oceaner var mitt
och mitt allena
att förbruka som jag vill
-
Att skrika på haven
och i alla småpölars
ansikten som om
de vilade på natten
som jag,
låg vakna och stirrade
i rymden i taket
precis som jag
-
Och om vi är släkt
sjön och jag
släcker jag ljusen
på vägen ut
med oceaner
i bakfickan
-
Som jag slösar bort på dig
för där jag flyter
blir jag kvar
-
Som om ändlösa
och otämjbara
oceaner gav ett val
-




Fri vers av Konfettiregn
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-11-27 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn