Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
///


Jag var på två ställen inatt

Igårkväll blev en tyst minut
för sig själv
en kväll på dimljus och
adrenalin
-
Två par läppar
blev hundralappar
mot tequila
och två korta andetag
på en läckande terrass,
släppte snö genom
fogarna
och jag glömde fråga
om lov eller
om jag får
-
En svarta avsliten
klänning blev
en saknad av någon
man aldrig kände
och en borttryckt
tanke om att tjejen
som ligger på disken
var någon jag älskade
nån gång.
-
Röda byxor bredvid
vita lakan på
marken
blev en tanke
som blev en sömnlös natt
-
Tända ljus i taket
triggar folkhavet och
som vanligt
är jag där när
något händer
som att när någon gråter
verkar ingen veta
hur i helvete man
ska bära sig åt.
-
Tog, mitt på
scen bland allt
och allting omkring
en stund att fundera
men tänker mig
som ett fyrklöver
och berörs nog
ingenting när
andra kommer
närmare dig.
-
För om jag gjort ogjort
allt som hänt ikväll
och varit hundra mil bort,
sådär äckligt nära dig,
så hade vi fastnat
som vanligt
men med tiden,
när vi har blivit äldre,
har jag väl ändå fyllt arton
igen och igen
-




Fri vers av Konfettiregn
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 19:41



Bookmark and Share


  firefire
gillar dina texter;) välskrivet och intressant;)
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn