Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt skyddsrum

Mitt liv är mitt
Ingen släpps in
Om jag inte vill det


Jag går in i mitt skyddsrum
När jag vill
Ingen kan nå mig nu.




Fri vers av Trazan
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 20:51



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Får hoppas att jag når dig med min kommentar nu bara?;-) Tror att vi alla behöver ett skyddsrum inom - att ibland dra oss tillbaka till, få vila i. Viktigt dock att vi inte blir bofasta där utan tar nya tag & släpper in både andra människor, solsken och själva LIVET!
2011-03-01

  Mow Dean VIP
Trazan - så bra skrivet.
Jag har själv ett skyddsrum.
Jag känner en som har ett skyddsrum.

Tack för att du delar med dig av dina tankar!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan