Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något med vinden inatt

Det är något med vinden inatt
Den för med sig toner någonstans ifrån
Mitt inre rör sig men blodet fryser sakta till is
och vad ekot från förr vill tala om
vill jag inte lyssna till.
Knottrar sig hud
Reser sig nackhår

och månskenets skimmer strör silver överallt
så vackert, så elakt
och oroande
Men det är något med vinden inatt.
Den sveper sina starka armar om mitt hus
som för att välta det
som för att skaka fram råttan ur sitt bo
så liten hon är




Fri vers av Lindalou
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt jävla UNDERBAR

Bara titeln är ett mästerverk
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou