Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det käraste jag har

den käraste jag har
vet ni hur ont det gör
att lämna det lilla livet i händerna på andra
låta dem skära lite
bygga om
söva
sticka
och skära lite till
och inget kan jag göra själv mer än att fortsätta vara
mamma
kan inte sticka dig
eller laga dig
bara älska dig mer än allt annat på jorden




Fri vers av Lindalou
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 21:56



Bookmark and Share


  flickan i spann
kan bara försöka att tänka mig in i situationen..kan aldrig känna just din känsla men förstår att det inte kan vara lätt! Men att älska sitt barn vet jag känslan av. Starkt skrivet!
2010-11-29

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och Vackert!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou