Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överljudsplanen

Överljudsplanen dansar
över våra huvuden
medans vi rör oss bland

danshallar och kaféer
i paljetter och blingbling

när vi strör vår
längtan omkring oss

dricker rosa champagne
ur gröna glas, citroner

i drömlandet bakom

sanningarnas kulisser




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 01:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Å vilka sköna drömmar!
2010-11-28

  Anya VIP
Visst rör vi oss gärna bakom sanningens kulisser....bra fångat.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP