Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...

Om kärlek vore en synd hade jag varit dömd.
Om kärlek vore ett brott hade jag suttit inne på livstid.
Om kärlek vore en drog hade jag varit missbrukare.
Om kärlek vore livet så hade jag levt för evigt.
Men om kärlek vore döden hade jag aldrig levt...




Fri vers av jonas hermansson
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 01:40



Bookmark and Share


    Joytan
Bra och tänkvärt!
2010-11-29

    juliuspepperwood
Riktigt bra!
Man känner igen sig själv i texten, bra !
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

jonas hermansson
jonas hermansson