Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter natten

Ensam möter jag natten
i hopp om att få drömma

Känna mig fri och få önska
mig sådant ingen vet om

Blundar men ser alla fina
stjärnor strax ovanför mig

Känner vinden som så kallt
smeker mina bleka kinder

Tittar igen och ser all snö
glittra fint i månskenet

Det påminner mig om hur
jag känner mig nära dig

Glittrande, lycklig, förälskad,
harmonisk men också sårbar

Ensam möter jag natten
i hopp om att få drömma

Om dig..







Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 23:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP