Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfta på slöjan

Det händer att jag kallar tillbaka
mina egna drömmar
då de blir alltför starkt längtande

Det händer att jag finner drömmarna
vara på gränsen till vad jag mäktar med

då verkligheten och drömmarna
flyter samman och inget är sant

i drömmen har jag många gånger
lyft på slöjan att avtäcka det fördolda

i drömmen har jag vaknat




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-29 00:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jättebra Ingela - bland dina bästa!
2010-11-29

  Suzy med punkterna
Talande och jäkligt bra skrivet
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP