Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter vindar


Picture in my head
Memories on paper
Voiceless words
Future uncertain
Past untold
Steps untaken
A wailing soul
Screaming sorrow
Dry tears
A wet cheek
Words broken
Lies told
Empty promises
Hollow thoughts
A new arc
Start anew
On a clean sheet
In the dark corners
Forgotten memories
On wet paper rustle
Cold wind
On red cheeks
I smile




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lato
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lato
Lato