Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnight moon


It’s cold outside, trembling branches

With frosty eyelids I see sparkling blood

A frozen pool by my feet reflecting the moon



It’s cold outside, blood soaked snow

My feet are frozen to the ground

Seeping strength from my body



Midnight stars high above

Glimmering with warmth

Giving hope for a new tomorrow




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lato
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lato
Lato