Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den rätta för mig

Ro i kropp och själ är
vad jag önskar mig nu
Vet att den enda som
kan ge mig det är du

Få känna hjärtslagen
hitta en jämn takt
Hur kan en person över
mig har sådan makt

Kärlek är enda svaret
jag kan komma på
Vet varför du påverkar
mig och mitt hjärta så

Du är helt enkelt den
som är rätt för mig
Jag är så lycklig, glad
och varm med dig
















Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-29 21:35



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa.
För det handlar om något som ännu finns kvar i världen.
Tillit och förtröstan ohöljd glädje tillsammans.
När man funnit den rätta!
2010-11-30

  firefire
åh vad fint och jag har,(som den tvilling jag ju är till dig:=) ) samma känslor för den som mitt hjärta har valt......gillar ditt rim också förresten;)
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP