Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något vitt någon fri något nytt

Hon steg ut ur den kalla dimman
ur sin mun,
två steg, häftigt
men som om hon svävade
-
Inte för att hon flög
men för att hon slipper släpa
hundra hjärtan runt sin hals
för första gången
-
Eller för att när man
sjunker i vatten
känns det som om
vågorna
blir vindar
-
Lägger en tung
hand på min.
-
-
Hon sa,
du gör mitt första
steg i livet
enkelt.
-




Fri vers av Konfettiregn
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn