Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens riktningar

Ej står tiden still

de gamle vill se den vänd

ung längtar framtid




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-29 23:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, jag börjar känna av tiden, hahaha
Skulle kunna tänka mig att vända på timglaset, tror jag.
Bra haiku!
2010-11-30

  Anya VIP
Klok haiku..........aldrig är man nöjd med tiden....
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP