Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är på grund av dig

Det är genom dig som verkligheten är vacker.
Du omringar hela min existens.
Dina ögon fångar upp hela min kroppsvikt,
och jag tillåter mig själv att falla.

Jag bor i din själ, i djup sömn bryter jag din tystnad.
Du är allt vad gott är.
Och du gör mig till en bättre människa.




Fri vers av LittleEm
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm