Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en nål i en höstack, till verkligheten.

Från knubbiga, skrynkliga fingrar.
Från ihållande gråt och skrik.
En kommunikation utan ord, men full av ljud.

Från självdestruktiva tankar,
Från ett brustet hjärta till ett annat.
Från kärleksbrev och fnitter.
Förälskelser som rann ut i sanden, till känslor som än idag har sitt märke inbränt i min sida.

Från galet långsökta drömmar,
Från tvivel,
Från mörker.

Från långa nätter fyllda av oro, tvivel, rädsla och tårar.
Från allt,
både kyla, värme, glädje och sorg.

Till den kvinna jag nu är.




Fri vers av LittleEm
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 20:33



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Wow, du överträffar dig själv!
2011-08-04

    Player
Grym stegring, ett väldigt enkelt sätt avsluta en text men väldigt effektfullt!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm