Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Min man vet ingenting om min älskare' av Lili Samuelsson, inspirerade till kommentaren. Själv äter jag inte murklor, de kan ju vara giftiga. Hur otroligt det än kan verka, är mannen på bilden inte en av mina långväga kusiner.


Kritik på en text 540 - (240 volt)



Jag förstår inte
varför det inte
skulle gå att

skriva påhittad text
på en poetsida.
Om det går

så bra att
författa noveller, böcker
ute i verkligheten

som bara är
ett uns eller
två av självbiografisk...

(i övrigt förstår
jag i allt
spänningen i att

ha en älskare.
De gifta blir
ju mera med

tiden vänner och
det vet man
ju hur riskabelt

det är att
gå i säng
med en vän...)

trenne korgar murklor
förtjänte texten för
sin brokiga historieskrivning.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-30 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP