Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemets syn.

Från porten där jag står jag ser gatans bekymer och förlorade liv
ett vackert land utspett med systemets syn på framtidens underklass, Den droppande synen ner i depprition våld och droger som om det var meningen att Du med kostymen den feta bilen och den stora villan, skulle sitta där på kontoret och peka ut taggtrådarna runt förortens ghetto. I era ögon ser ni bara pengar,pengar och pengar, allt som händer utanför "det fina området" de är någon annans problem, - inte mitt det skiter jag i. Visst makten sitter i pengar men också i kärlen till en bättre värld inte i droger och kriminaliteten, de kommer aldrig att bli bättre i vårat samhälle om ni inte litar på våran syn, våra liv och vår framtid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av aglish
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-11-30 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aglish
aglish