Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"One life one chance"

Dagarna går snabbt precis som livet och stegen man tar.
Som en tävling jag springer för att nå målet, för att vinna loppet,
för att stärka mina krafter och inte förlora hoppet.
För den som inte kämpar har haft chanser så stora,
exakt som mig men jag vägrar förlora.
Läk dina sår och hjälp sedan andra,
Då var det du, nu är det jag, låt fler än oss den goda vägen få vandra.

"One life one chance"




Bunden vers (Rim) av aglish
Läst 325 gånger
Publicerad 2011-01-24 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aglish
aglish