Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det vackra borta

Solen möter det snötäckta
berget jag nu står framför

Snön gnistrar så fint och
jag tar ett djupt andetag

Försöker ta in alla intryck
och njuta av varje sekund

Molnen närmar sig solen
snart är det vackra borta

Memorerar varje millimeter
av det som liknar en tavla

Solen försvinner och jag
vänder mig om för att gå

Det fina jag just bevittnat
får en plats i mitt hjärta







Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP