Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Repris)


Utan samanhang

Jag vaknade till tonerna av din olycka,
såg din kärlek

kasta en pil i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-01 03:00



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Länge sedan jag läste något av dig, men måste säga att jag blir lika berörd varenda gång jag gör det. Den här var otroligt bra, de få orden säger så himla mycket och dina fina ordval gjorde dikten väldigt vacker. Applåder! :-)
2010-12-01

  M_Franke
Kort men jättevacker i sin enkelhet!!!!!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth