Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara hände texten bara hände liksom


inte alls konstigt inte alls fel

Jag går omkring och dricker kaffe och tänker på dina ord
Jag ser dina ögon framför mig
Månen kommer, och solen går, smeker vår jord
Och jag vill nog fortsätta samtalen med dig

Med dig känns det inte konstigt, inte fel
Med dig tror jag att jag vågar
Det skulle kännas så bra för min del
Det är bara att du frågar

Det är så lätt att få fel tankar, men så tänker jag på dig
Sen så tänker jag helt plötsligt värme och ljus
För det där mörkret det vill jag inte ska dränka mig
Dom rena känslorna får inte gå om intet i destruktivt brus

Med dig känns det inte konstigt, inte fel
Med dig känns det så rätt
Med vem som helst annars skulle jag bli stel
Men inte med dig, det är annorlunda på något sätt

Det finns telefoner och ord i bokstäver så vi kan nå varandra
Och jag vet att vi berört ämnet, mer än en gång
Men om vi inte har ord får vi använda det andra
Och decembernatten är iskall och oändligt härligt lång

Med dig känns det inte konstigt, inte fel
Tanken känns angenäm då den involverar dig
Det kan låta fånigt men det känns som om känslan är sann och hel
Så, varför vänta, ring mig

Dom kan säga vad dom vill
Du och jag vet om sanningen det är ju inte alls så
För både du och jag vet hur det ligger till
Och det finns inget sådant mörker mellan oss två




Fri vers av PPQ
Läst 395 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-12-01 19:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja kärlek bara händer:)
En text som är levande :)
Vacker dikt :)
2011-01-12

    ej medlem längre
Dom stunderna 2 människor gör varandra hel men sedan går var sitt håll!
2010-12-18

    ej medlem längre
Enkel
Varm
Fin. . . .
2010-12-08

    ej medlem längre
innerligt och fint. nära.
att tycka om.
2010-12-02

  Suzy med punkterna
Nära och varm text...verklig som bara du kan
2010-12-02

  queenia
känner mänskligheten i din text.. känner ditt jag kräva ditt liv, din kärlek, din sanning i den här texten. Väldigt bra!!
2010-12-02

    ej medlem längre
Det var tur att texten bara hände liksom. Annars hade vi gått miste om en fantastiskt fin rimdikt!
Toppen PPQ!
2010-12-01

  Bjarne Nordbö
Känns om ett samtal runt ett fikabord. Mänskligt nära.
2010-12-01

  Ola Rydberg
Mänsklig rak
fin text
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ