Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickande hjärta

Det finns få saker som påverkar så mycket,
Så mycket som känslor,
Och ingenting gör sådant med dig,
Så som känslor för någon annan.
För fastän ditt hjärta slår för honom,
Kan det slå tillbaka och hur ska du veta,
att det inte händer snart?

Mitt hjärta tickade som en billig klocka,
Men det var då.
Sedan hände något med mig,
Mitt hjärtas urverk reparerades och,
Jag känner det nu,
Dunkande och inte tickande.

Men hur ska jag veta att,
Ditt hjärta viskar mitt namn,
Och hur ska jag veta att,
Du inte vänder dig om imorgon.
För vare sig vi gillar det eller inte,
Så gör kärlek lika gott som ont.

Jag vill känna den glädje hela tiden,
Den som du stoppar i mig,
Och som jag lever varje sekund på.
Och fastän jag känner det,
Känner dig,
Så finns en liten röst som kallas tvekan,
Som viskar små elaka ord,
Byggd på osäkerhet och närs på misstro.
Är jag bra nog frågar jag,
Och tvivlet svarar nej.

Många gånger är själen starkare,
Jag är övertygad om att jag är värd,
Att kämpa för.
Men ibland,
Om så bara för en millisekund,
Viskar min hjärna saker jag inte vill höra,
Och hur jag än försöker,
Hörs det kristallklart och ja,
Jag blir rädd.

Men jag vill att du ska kämpa för mig,
Fast jag är jobbig och det säger jag själv.
Jag vet att jag är svår,
Kanske tycker du att jag inte är värd slitet,
Men jag hoppas innerligt,
Att jag har fel.
Jag vill att du ska riva alla mina murar,
Som jag kämpat för att resa,
Och ha orken kvar för att,
Tycka om mig lite extra.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Wordsfromwithin
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-12-01 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wordsfromwithin
Wordsfromwithin