Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Hur jag än gör och
hur ofta jag än är hos dig så
längtar jag efter dig,
hela tiden och varje dag.
För visst har det gått fort,
det ska det inte göra säger de,
de som inte vet.

De som inte vet hur det kan skrika
i min kropp
av längtan till dig.

De som inte vet hur det är att
skälva under beröringen
av mjuka fingertoppar.

De som inte vet hur en kyss kan
värma upp hela ditt inre och få dig att
brinna.

Kontrasterna möter varandra,
mjukt mot hårt och varmt mot kallt,
din värme
jagar bort min kyla,
den jag tar med mig från ett kallt
vinterfönster.

För det tar sekunder för mig att
bli varm på alla sätt,
bara för dig,
och bara med dig.
Som jag sagt otaliga gånger,
du är inte som de andra,
du är speciell.
För du gör saker med mig som
ingen annan gjort och ja,
det är nog därför jag är kär.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Wordsfromwithin
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wordsfromwithin
Wordsfromwithin