Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag kunde drömma hela natten nu för tiden.

Små korn av ljus
föds på himlen,
träffar ögonen
och jag som allt
som aldrig sagts
ser natten
släckas ner
-
Bärs iväg
av saknaden
och en tistel i
mitt bröst
är nog för att
hålla mig vaken
-
Skär som
tystnad
i min kropp
-




Fri vers av Konfettiregn
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-12-02 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn